PC

WoT – Stiže Švarceneger!

Wargaming nas je već navikao da imamo poznate ličnosti i glumce koji se pojavljuju u njihovim događajima, sa posebnim akcentom na Novogodišnje praznike, a ove godine je to jedan zaista fenomenalan akcioni junak – Arnold Švarceneger.

Pored brojnih akcionih uloga poput Komandosa, Terminatora i drugih Švarceneger zapravo ima i pravu povezanost sa tenkovima, naime u okviru obaveznog vojnog roka u rodnoj Austriji on je zapravo bio vozač tenka. Kada je postao poznat i bogat, on je odlučio da sebi i priušti jedno ovakvo vozilo pa je kupio M47 Patton tenka, i to tako što je tenk dobio besplatno od Austrije ali je platio prevoz u Ameriku. Inače ga ne vozi po ulicama Kalifornije ali ga koristi u svom programu pomaganja mladima gde deca mogu doći kod njega na imanje i videti tenk a ako zasluže i provozati se u njemu, pa čak i pregaziti neki automobil što je bila situacija nekoliko puta sa Arnoldom.

U tom smislu sam Švarceneger kaže da je bio počastvovan kada su mu ljudi koji prave World of Tanks na Redditu ponudili saradnju i vrlo je rado prihvatio. Još uvek se ne znaju svi detalji događaja ali je ličnost odabrana za promociju svakako vrlo interesantna, čim više informacija bude dostupno obaveštavaćemo vas.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top