Nintendo Switch

Nintendo upozorava da će Switch serveri biti preopterećeni za praznike

Praznici se polako približavaju a Nintendo upozorava svoje korisnike na moguće preopterećenje servera pošto će novi Switch korisnici masovno praviti nove naloge. Kompanija predlaže da kreirate svoje naloge unapred, kako bi izbegli dugačka učitavanja.

Situacija se komplikuje ako želite da nekome poklonite Switch, ali svakako nije loše da napravite makar privremene naloge kako bi osoba mogla da igra igre dok se serveri ne otkrave. Kasnije mogu da otvore sopstvene naloge. Možete otići i korak dalje i skinutu nekoliko igara na konzolu.

Nintendo misli da će samo pravljenje naloga opteretiti server, ali je vrlo moguće da će povećan saobraćaj mnogo više uticati na servere. Možda se situacija smiri nakon katoličkog Božića i uspemo da ipak optimalno uživamo u Switch igrama. Svakako veoma čudno upozorenje kompanije koja se od 70-ih godina bavi konzolama, ali izgleda da će onlajn opcije ostati zauvek misterija za kreatore kutija za zabavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top