Filmovi-Serije

Resident Evil serija sa novim trejlerom dosta podseća na The Walking Dead

Netflix je objavio tizer trejler za igranu seriju Resident Evil koja je usredsređena na porodicu Vesker, koja će biti premijerno prikazana 14. jula. Nudi brz pogled na Lickere, zombi pse i mnogo generičkih, sterilnih objekata koji verovatno pripadaju Umbrella korporaciji , ali se čini kao da mu nedostaje uzbudljivost koja se obično sreće u Resident Evil igrama. Više liči na akcioni spinoff The Walking Dead serije ili možda čak na izdanak filma 28 dana kasnije.

Trejler za Resident Evil počinje 2022. godine u Nju Rakun Sitiju. Uvodi Bili i Džejd, Veskerove ćerke (Lens Redik). Nakon toga, kreće se u post-apokaliptični London iz 2036. godine, a zombiji se pojavljuju. Ostatak trejlera je gomila brzih rezova do eksplozija i ljudi koji trče i vrište, i nema mnogo razloga za odbacivanje – otuda i trejler. Sasvim je moguće da će serija biti mnogo više nego što ovaj generički trejler sugeriše.

Kao što je ranije objavljeno, ova serija će dobiti osam jednočasovnih epizoda, a Andrew Dabb(Supernatural) je showrunner, izvršni producent i pisac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top