PC

Prva sezona u Battlefield 2042 počinje u junu

DICE planira da lansira Battlefield 2042 sezonu 1 sledećeg meseca.

Vest je objavljena u sredu zajedno sa beleškama o zakrpi za najnovije ažuriranje igre, verziju 4.1.

Battlefield 2042 sezona 1 je „trenutno postavljena za puštanje početkom juna“, rekao je DICE.

Prva sezona je prvobitno bila planirana za početak 2022. godine, ali je odložena za leto kako bi DICE mogao da se fokusira na dovođenje osnovne igre do što boljeg stanja nakon njenog problematičnog lansiranja.

Uoči odloženog objavljivanja igre prošlog novembra, DICE je rekao da će Battlefield 2042 sezona 1 uključivati novi sadržaj za specijaliste, Battle Pass i Portal.

Takođe je tizovano uvođenje „nekih novih znamenitosti“, potencijalno se odnosi na mapu pod nazivom Exposure.

U prvoj godini live-service podrške za Battlefield 2042, DICE je rekao da planira da pokrene četiri sezone, od kojih svaka uključuje Battle Pass, Specijaliste, nove lokacije i još mnogo toga.

Ostaje da se vidi da li je to još uvek plan s obzirom na odloženo uvođenje sadržaja usluge uživo, ali u sredu je DICE obećao „pun pregled i beleške o ažuriranju bliže njegovom objavljivanju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top