PC

Square Enix razmatra ideje za Final Fantasy 16 DLC

FOTO: Square Enix

Final Fantasy 16 je zvanično lansiran za PS5 prošlog meseca, brzo počevši sa preko 3,5 miliona prodatih PS5 kopija. Sada, Square Enix počinje rad na PC verziji igre, ali pored toga, developeri takođe istražuju ideje za DLC.

U intervjuu sa YouTube kanalom GamerBraves, producent Final Fantasy 16, Naoki Yoshida, objasnio je da iako je tim postigao svoj cilj da izbaci kompletnu priču sa Final Fantasy 16, takođe je čuo povratne informacije od fanova koji jednostavno žele više. Imajući to u vidu, tim sada istražuje ideje za budući DLC sadržaj, iako još ništa nije zvanično objavljeno.

Final Fantasy 16 se pokazao kao pomalo kontroverzan. Dok mnogi uživaju u novoj igri, takođe je kritikovana zbog nedostatka RPG elemenata u poređenju sa starijim Final Fantasy naslovima. Final Fantasy 16 se odvija više kao akciona igra i, to je možda ono što dobar deo novih fanova drži privučenim.

Final Fantasy 16 je trenutno dostupan samo na PS5. PC verzija je planirana ali neće biti dostupna do 2024. godine najranije, kako je Yoshida ranije potvrdio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top