PC

Ubisoft otkazao nastavak za Immortals Fenyx Rising

FOTO: Ubisoft

Davne 2020. godine, Ubisoft je objavio Immortals Fenyx Rising i iako nije bio veliki prodajni hit, igra je dobila pristojan prijem. Ubisoft Quebec je neko vreme radio na nastavku, ali nažalost, izdavač je sada zaustavio sve zbog zabrinutosti oko potencijala rasta za franšizi.

Prema glasinama, Ubisoft je nedavno otkazao nastavak Fenyx Rising zbog “izazova oko uspostavljanja franšize”. Izgleda da su lansiranje i dugoročna prodaja originalne igre ostavili Ubisoft sa malo poverenja da bi nastavak mogao doneti porast.

U odgovoru na priču, portparol Ubisofta potvrdio je da je nedavno preusmerio “neke kreativne timove i resurse unutar studija Quebec”. Sada će tim Fenyx Rising raditi na drugim neobjavljenim projektima, poput jedne od mnogih igara Assassin’s Creed koje Ubisoft trenutno razvija.

Ubisoft je takođe otkazao nekoliko drugih neobjavljenih projekata ranije ove godine kao deo zaokreta unutar izdavača da se utrostruči na svojim najpoznatijim IP-ovima. To znači da ćemo u narednih nekoliko godina videti mnogo više Assassin’s Creed-a, kao i novih Tom Clancy igara i možda novog Far Cry-a i Watch Dogs-a negde između.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top