PC

Starfield je “Play Anywhere” igra, PC i Xbox verzija se dobija jednom kopijom

FOTO: Bethesda

Pre nekoliko godina, Microsoft je pokrenuo inicijativu Play Anywhere kako bi poboljšao svoje napore u vezi sa PC igrama. Ova inicijativa omogućava korisnicima da kupe jednu kopiju igre za Xbox i PC. Iako je prošlo dosta vremena od kada smo videli Play Anywhere u naslovima, ove nedelje se vraća sa vestima da će Starfield biti Play Anywhere naslov.

Ako ste igrač sa više sistema koji ima Xbox i PC, moraćete da kupite samo jednu digitalnu kopiju Starfield i otključaćete je na oba sistema. Međutim, igra će biti ograničena na verziju Windows Store – ne možete dobiti Steam kopiju igre preko Play Anywhere.

Naravno, igra će takođe biti dostupna na Game Pass servisu od prvog dana, a ako imate Game Pass Ultimate pretplatu, moći ćete da pristupite igri na Xbox-u i PC-u sa svim funkcionalnostima prekogranične platforme.

Starfield će zvanično biti objavljen 6. septembra, ali oni koji kupe Deluxe izdanje dobiće pet dana ranog pristupa počevši od 1. septembra. Bethesda je nedavno podelila tri nova kratka filma, dajući nam uvid u neke od ključnih gradova u Starfield univerzumu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top