PC

Sledeći Battlefield će biti “reimaginacija”

FOTO: EA

Uoči izlaska Battlefield 2042, EA i DICE su oboje govorili velike reči. U jednom trenutku, razvoj je išao “izuzetno dobro” i igra je trebala da uvede novo doba Battlefield franšize. Igra je na kraju izašla u bagovitom stanju i nije uspela da ispuni očekivanja. Sada, EA počinje da govori o sledećoj Battlefield igri, koja će navodno biti još jedna “reimaginacija” za seriju.

Kao deo nedavnog kvartalnog izveštaja o zaradi EA (transkribovanog od strane Key to Gaming), izvršni direktor, Andrew Wilson, dotakao se sledeće Battlefield igre, rekavši da će to biti “reimaginacija Battlefield-a kao zaista povezanog ekosistema”, šta god to značilo. Nadamo se da će to uključivati ponovno uvođenje prave single-player kampanje, umesto malih tutorial misija.

Govoreći o Battlefield kampanji, EA je nedavno osnovao novi studio koji će raditi na novom single-player iskustvu za Battlefield. Da li će to na kraju biti samostalno izdanje ili deo sledeće Battlefield igre od DICE-a, još uvek ostaje da se vidi.

U ovom trenutku kada je u pitanju Battlefield, mislim da su mnogi u mentalitetu “verovaćemo kada vidimo”. Bilo je puno uzbuđenja pred Battlefield 2042, samo da bi se većina toga srušila beta verzijom i finalnom igrom. Nadamo se da će sledeća igra ispuniti svoja obećanja pri lansiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top