Nintendo Switch

Novi preokret za novu Demon Slayer igru

Novi naslov zasnovan na popularnim manga i anime izdanjima zvanim Demon Slayer donosi neočekivani zaokret, prelazeći na format nalik Mario Party igrama. Ovo je velika promena u odnosu na tipične akcione avanture prethodne igre iz 2021. godine. Igra je digitalna tabletop igra ekskluzivna za Nintendo Switch i planira se za 2024. godinu. Osmišljena je za 1 do 4 igrača i uključuje likove iz Demon Slayer koji se kreću po tabli, igraju mini-igre i prikupljaju poene.

Novi naslov može poslužiti kao “amortizer” u očekivanju nove pune igre, dodajući raznolikost franšizi i proširujući njenu privlačnost izvan tradicionalnih igračkih iskustava. Razvoj nove igre Demon Slayer je u toku za Nintendo Switch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top