PC

Activision igre dolaze na Game Pass od sledeće godine

Activision Blizzard je potvrdio da bi mogao početi da donosi svoje naslove na Game Pass već od 2024. godine.

Skoro dve godine nakon što je kupovina prvi put najavljena, Microsoft navodno očekuje da će sledeće nedelje zatvoriti svoju akviziciju od 69 milijardi dolara izdavača Call of Duty i World of Warcraft franšiza.

Iako je Microsoft rekao da planira da “ponudi što više Activision Blizzard igara koliko može unutar Xbox Game Pass i PC Game Pass, kako nove naslove tako i igre iz neverovatnog Activision Blizzard kataloga”, ovo se neće dogoditi odmah.

Activision Blizzard se osvrnuo na vremenski okvir za donošenje svojih naslova na Game Pass u izjavi objavljenoj u ponedeljak.

“Dok nastavljamo da radimo na regulatornom odobrenju Microsoft-ovogposla, dobili smo neka pitanja da li će naše nadolazeće i nedavno lansirane igre biti dostupne preko Game Pass”, rekao je.

“Iako nemamo planove da stavimo Modern Warfare III ili Diablo IV u Game Pass ove godine, jednom kada se dogovor zatvori, očekujemo da ćemo početi da radimo sa Xboxom kako bismo doneli naše naslove igračima širom sveta.

“I predviđamo da bismo počeli da dodajemo igre u Game Pass negde tokom sledeće godine.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top