PC

Počeo je novi Steam Next Fest

Steam Next Fest donosi stotine demoa za nadolazeće igre koje su dostupne na kratko vreme, omogućavajući korisnicima da probaju samo neke od naslova koji će uskoro stići na Steam. Najnovija iteracija Next Festa je sada aktivna, omogućavajući vam da igrate stotine demoa tokom sledeće nedelje.

Najavivši to na svom blogu, Valve je predstavio najnoviji Steam Next Fest, rekavši “Vreme je da započnemo oktobarsko izdanje 2023. Steam Next Festa! Danas do 16. oktobra u 19 sati po našem vremenu, igrajte ono što sledi od početnika i iskusnih developera širom sveta. Od stotina besplatnih demoa do livestreamova i razgovora sa developerima, postoje nadolazeće igre svih vrsta koje možete igrati pre nego što su čak i izdate.”

Steam Next Fest je postao jedan od najboljih načina za PC igrače da probaju igre kako velike tako i male daleko pre njihovog zvaničnog lansiranja – sa mnogim uključenim naslovima koji čak nemaju ni konkretan datum izlaska.

Dok bi bilo previše dugotrajno navesti sve igre koje su trenutno igrive, samo neki od demoa koji su trenutno dostupni uključuju RoboCop: Rogue City; Sky: Children of the Light; Ghostrunner 2; The Talos Principle 2; Jusant; Star Ocean The Second Story R – i mnoge druge.

Steam’s Next Fest je trenutno aktivan i ostaće takav do 16. oktobra. Kompletna lista dostupnih naslova može se naći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top