Mobile

Death Stranding dolazi na iPhone uređaje sledeće nedelje

Prošlog juna, Hideo Kojima je najavio da će nagrađivana igra otvorenog sveta ‘strand-type’ Death Stranding stići na Appleovu Mac platformu. Ovo je kasnije praćeno otkrićem da će igra takođe stići na najnovije iPhone modele. Inicijalno planirano za izlazak krajem prošle godine, Death Stranding je sada dobio zvanični datum izlaska za iOS.

Tim iz Kojima Productions je putem saopštenja za štampu najavio: “DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT, definitivna verzija akcione igre koja izmiče žanru, režirana od strane Hidea Kojime i sa Normanom Reedusom u glavnoj ulozi, kreće na Apple uređaje u utorak, 30. januara 2024. Igra će biti dostupna na iPhone 15 Pro modelima pokretanim A17 Pro čipom i svakom iPadu i Macu sa M-serijom čipova.”

Igra će koštati $39.99 pri lansiranju, ali tokom perioda prednarudžbine možete dobiti naslov sa 50% popusta, što ga svodi na samo $19.99 – sjajna ponuda za ono što je verovatno jedna od najunikatnijih AAA igara prethodne generacije.

Death Stranding obeležava treću AAA igru koja dolazi na najnovije iPhoneove Applea, sa Resident Evil Village i RE4 Remake koji su izašli krajem prošle godine. S obzirom da svaki od ovih naslova ima drugačiji pristup grafičkim i performansnim opcijama, biće zanimljivo videti kako će se postavke Death Strandinga predstaviti kada igra bude lansirana za nedelju dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top