PC

Obsidian pravi AAA RPG iz prvog lica!

Renomirani studio Obsidian Entertainment nam je najpoznatiji po PRG klasicima kao što su KotoR 2, Fallout New Vegas i Neverwinter Nights 2, a poslednjih godinama i po njihovim igrama kao što su Tyranny i  Pillars of Eternity 1/2.

Trenutno svakog dana uživamo u detaljima oko The Outer Worlds, dok čekamo da igra izađe ovog oktobra, ali već sada možemo da naslutimo šta nas očekuje i budućnosti.

Kao što verovatno znate, Obsidian je ove godine kupljen od strane Majkrosofta, što znači ne samo stabilnost za ovu kompaniju koja je uvek bila na rubu bankrota, već i veliki priliv sredstava, koji će omogućiti da uplove u AAA vode.

Prvi konkretni pokazatelji da će se to zaista i desiti nam dolaze ovog vikenda, zahavljujući oglasu za posao gde Obsidian traži, između ostalog, osobu koja ima iskustvo sa AAA igrama. Osim toga, traži se da zna da radi u Unreal Engine 4, da ima iskustvo sa borbom iz prvog lica, kako prsa u prsa, tako i na daljinu, i na kraju, da ima iskustvo sa smenom dana i noći u igrama.

Da li ćemo dobiti neki potpuno novi svet? Ili možda Pillars of Eternity 3 u potpuno novom duhu? Ko zna, ali nas svakako raduje da saznamo šta nam sledeće donose.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top