PC

Definitive izdanja za Mafia 2 i Mafia 3 dostupna za kupovinu, Mafia 1 Remake stiže kasnije

Kao što je 2K Games obećao prošle nedelje, sada je Mafia: Trilogy kolekcija igara u čuvenom serijalu zvanično otkrivena i postala je dostupna za kupovinu, ali nisu sva tri naslova odmah dostupna kao deo paketa.

Sada je Mafia: Trilogy dobio video, sa dodatnim trejlerima za Mafia 2 i Mafia 3 Definitive izdanja, pa su tako oni postali odmah dostupni za kupovinu igračima koji prednaruče ovu kolekciju, čiji je zvanični izlazak zakazan za nekoliko meseci od sada.

Izlazak Mafia 1 rimejka je trenutno zakazan za 28. avgust, što je već otkriveno putem procurelih informacija na Microsoft Store. Mafia 1 je iznova izađena u endžinu koji pokreće Mafia 3, tako da izgubljeni raj 30-ih godina prošlog veka izgleda lepše nego ikada. Rimejk verzija pored grafičkog osveženja donosi i poboljšanja u gejmpleju, ali i novine u vidu motocikala i sličnog. Za sada imamo i tizer trejler:

(vest se nastavlja ispod)

Mafia 2 će biti remaster sa poboljšanim teksturama i audio komponentom, uz sve DLC dodatke i novi sadržaj, dok će Mafia 3 Definitive edicija sa sobom nositi sav prethodno izdati sadržaj.

Odličan potez izdavača je da svako ko poseduje Mafia 2 i Mafia 3 na Steamu, automatski besplatno dobija nadogradnju na Definitive paket.

Izlazak Mafia 1 rimejka je trenutno zakazan za 28. avgust, što je već otkriveno putem procurelih informacija na Microsoft Store. Mafia 1 je iznova izađena u endžinu koji pokreće Mafia 3, tako da izgubljeni raj 30-ih godina prošlog veka izgleda lepše nego ikada. Rimejk verzija pored grafičkog osveženja donosi i poboljšanja u gejmpleju, ali i novine u vidu motocikala i sličnog.

Većina nas očekuje da dobijemo priliku da zaigramo originalnu Mafia igru, ali ćemo se na to malo načekati. Vreme možemo prekratiti igranjem Definitive izdanja za Mafia 2 i 3, koje možete kupiti putem platformi Steam, PS4 i Xbox One.

Trejlere možete pogledati ispod, ako ih već niste videli pošto su ranije procureli u javnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top