PC

Crysis Remastered izlazi 18. septembra, biće Epic Games Store ekskluziva

Iako su glasine prvobitno upućivale da će se Crysis Remastered pojaviti već ovog petka, to se nije odigralo, ali je zato pružen niz detalja vezanih upravo za ovaj naslov.

Crytek je konačno otkrio konkretni datum izlaska za Crysis Remastered, koji se prvobitno trebao pojaviti tokom jula meseca, ali je odložen zbog razočarenja igrača na račun slabih izmena u kvalitetu grafike.

Developer se i toga dotakao sa današnjom objavom, pošto je pružio kratki video sa direktnim poređenjem kvaliteta između originalne i remasterizovane verzije. U videu je moguće videti koje unapređenje donosi ray-tracing tehnologija, sa realističnim osvetljenjem i senkama, poboljšanim refleksijama vodenih površina i drugih poboljšanja.

Određeni elementi su potpuno novi, a ne osveženi. Možda i najveće unapređenje dolazi u vidu 8K tekstura koje će značajno podići kvalitet grafike u Crysis Remastered u odnosu na prvobitno prikazanu verziju. Za Xbox One X i PS4 Pro konzole kvalitet grafike je poboljšan kroz softverski raytracing, čime Crysis Remastered postaje jedna od prvih igara sa ovim unapređenjem za konzole.

Sa ovim pozitivnim objavama dolazi i jedna koja je za većinu igrača na PC-u razočaravajuća. Crysis Remastered će na računarima biti Epic Games Store ekskluziva. Verovatno se radi o vremenski ograničenoj ekskluzivi, ali nije tačno poznato da li će period trajati 6 meseci ili godinu dana.
Ovo je još jedna najava ekskluzivnosti u nizu ove nedelje, pošto je tek nedavno IO Interactive otkrio da će Hitman 3 na PC-u izaći samo putem Epic Games Store, dok će se na Steamu pojaviti kasnije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top