PC

Deathloop vam nije najjasniji? Novi trejler može pomoći

Deathloop je dobio prilično dobar broj video materijala, trejlera, u prošlosti, od kojih je jedan objavljen na Sonijevom State of Play događaju sa Bond šmekom.

Trejlera nije manjkalo, i svi su oni bili prilično zanimljivi, ali nisu baš najbolje objašnjavali poentu same igre i misije koju će igrači imati u njoj. Ubrzo nakon onog na State of Play, stigao je još jedan u kojem producent iza Deathloop pokušava da na najbolji način objasni igru.

Glavni cilj igračima će biti da tokom jednog igranja ubiju ukupno 8 meta nazvanih Vizionari, a svaka smrt znači da je potrebno početi ispočeta. Sa novim igranjem raspored karaktera ostaje isti a uz to je moguće i nadograđivati oružja i sposobnosti. Stalna smetnja biće drugi igrač koji za cilj ima samo to – da vas zaustavi.

U trejleru je bolje objašnjen i izgled okruženja u kojima ćete se naći.

Deathloop stiže već 12. maja za PC igrače, a tokom određenog perioda će biti Playstation 5 konzolna ekskluziva, što znači da će Xbox morati da čeka iako je Microsoft kupio vlasnike Arkane studija, Bethesdu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top