PC

Dying Light 2 dobio decembarski datum izlaska, prikazan novi gejmplej

Konačno se i to desilo, nakon prilično dugog niza meseci bez ikakvih konkretnih detalja, već samo dramatičnih obrta u razvoju, Techland je iznova predstavio Dying Light 2, doneo datum izlaska i gejmplej.

Dying Light 2: Stay Human, kako glasi puni naziv igre, će se pojaviti 7. decembra ove godine za PC, Playstation i Xbox platforme, a što se tiče gejmpleja, Techland je opisivao ključne elemente.

Izbori koje igrač načini će nositi posledice sa sobom i to će značajno uticati na sami tok priče tokom igranja. Developer je samu strukturu mogućnosti izbora opisao kao slojevitu, što znači da će kroz misije vezane za glavnu kampanju svaki izbor uticati na to kako će se priča završiti, a izbori takođe utiču i na to kako će proteći određena misija(quest).

Na ovaj način, igrači imaju ogromnu slobodu, a ujedno i motivaciju da Dying Light 2 pređu više puta, kako bi iskusili različite završetke.

Što se tiče zombija, oni su i dalje najopasniji noću, daleko više nego u prvoj igri. Zombiji se pojavljuju u čoporima i prilično su agilni, dok je tokom dana situacija drugačija i može se mirno istraživati. Pored zombija, dodatna pretnja su i drugi preživelji ljudi koji dele nešto drugačiji pogled na svet.

Pošto su ulice dosta opasne, većina gejmpleja će se odigravati po krovovima zgrada. U tu svrhu Techland je otkrio da dvojka nosi 2 puta više parkur poteza u odnosu na prvenac.
Sam gejmplej video se fokusira na otvoreni svet, i moramo priznati da ovako na prvi pogled sve izgleda dosta zanimljivo, ali ostaje da vidimo kako je sve to u praksi, pogotovu zbog ranijih problema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top