PC

Google će rebrendirati Stadia striming servis

Google je navodno počeo tiho da ukida prioritet Google Stadia-u i istražuje nove načine da integriše svoju tehnologiju striminga u druge oblasti svog poslovanja.

Prema Business Insideru, otkako je prošle godine najavio zatvaranje svojih internih studija, Google je „pomerio fokus svog odeljenja Stadia uglavnom na obezbeđivanje belih poslova sa partnerima koji uključuju Peloton, Capcom i Bungie, prema rečima ljudi upućenih u plan”.

U publikaciji se dalje tvrdi da kompanija „prodaje tehnologiju partnerima u okviru nove igre: Google Stream“.

Gugl navodno pokušava da „spasi“ tehnologiju koja omogućava igračima da strimuju igre kao što su Destiny 2, Red Dead Redemption 2 i druge sa malim kašnjenjem.

U izveštaju se tvrdi da je platforma za korisnike Stadia, u međuvremenu, ostala bez prioriteta unutar Gugla i da kompanija ima „smanjen interes za pregovaranje o uspešnim naslovima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top