PC

Starfield razbija u prodaji na Steamu, premašio Baldur’s Gate 3 i CSGO

Starfield će početi da se objavljuje ekskluzivno sa Early Access pristupom u četvrtak, 31. avgusta. Od tada će se prebaciti na globalni launch koji je zakazan za 6. septembar – i već je dokazao svoju vrednost prodavši više od Baldur’s Gate 3 na Steamu. Trenutno, Starfield – epska svemirska avantura Bethesda Game Studios – nalazi se pri samom vrhu globalno na Steamovoj listi najprodavanijih.

U većini ključnih regiona širom sveta – Australija, Sjedinjene Države, Velika Britanija, Kanada i Nemačka, na primer, Starfield je broj jedan najprodavaniji naslov – a još nije ni objavljen. Na putu je ka monumentalnom performansu, dok hajp raste već mesecima.

Da li će Starfield biti GOAT? Starfield je lako jedna od najiščekivanijih igara ikada stvorenih, a tokom poslednjih nekoliko godina sve što je izlilo iz projekta ispunilo je igrače neobuzdanim uzbuđenjem. To je jedna od najvećih igara ikada smišljenih, koja se hvali imerzivnom, prostranom pričom, sa preko 1.000 planeta za istraživanje i neprevaziđenim nivoima prilagođavanja.

To su samo neki od razloga zbog kojih igrači unapred naručuju Starfield u gomilama. U poslednjim danima, Starfield se popeo na vrh lestvice i na Steamu je prestigao divlje uspešan Baldur’s Gate 3, koji je objavljen za PC 3. avgusta i koji će biti lansiran na PlayStation 5 6. septembra – istog dana kada se Starfield globalno objavljuje.

Na Steamovoj listi najprodavanijih naslova, Starfield je prethodnih dana čvrsto sedeo na drugom mestu, ali u trenutku nastanka ovog teksta je uspeo da nadmaši Counter-Strike: Global Offensive, koji je sedeo u „Top 100“ više od 570 nedelja i sada je spao na drugo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top