PlayStation 4

Naughty Dog je sledeći studio koji je pogođen talasom otpuštanja

Pre nekoliko meseci, čuli smo da je interna revizija Naughty Dog multiplejer projekta Last of Us izazvala zabrinutost, što je dovelo do daljih odlaganja. Sada se izveštava da Naughty Dog otpušta oko 25 zaposlenih.

Prema izvorima koji su razgovarali sa Kotaku, Naughty Dog je ovog meseca otpustio “najmanje 25 zaposlenih”, najnoviji u nizu industrijskih smanjenja koja su ostavila mnoge developere bez posla. Izvori tvrde da Naughty Dog smanjuje broj zaposlenih i takođe pokušava da situaciju drži u tajnosti.

Pogođeni zaposleni su bili honorarci, a ne stalni zaposleni, pa će morati da pronađu novi posao negde drugde kada im ugovori isteknu u oktobru.

Ova vest dolazi u vreme kada se svi pitaju šta tačno radi Naughty Dog. Prošlo je nekoliko godina od izlaska The Last of Us Part II i od tada nije bilo novih najava igara od strane studija. Jedini projekat za koji zvanično znamo je The Last of Us multiplayer, koji će biti samostalna igra, za razliku od The Last of Us Factions, moda za više igrača koji je bio uključen u originalnu igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top