PlayStation 5

The Last of Us multiplejer igra navodno u problemu

Iako je poznat po svojoj priči, The Last of Us iz 2013. godine imao je prilično zabavan multiplayer mod poznat kao Factions. Pred izlazak The Last of Us Part II iz 2020. godine, Naughty Dog je potvrdio da nastavak neće uključivati Factions mod – umesto toga, tim je radio na samostalnom multiplayer projektu. Od tada, naslov je očigledno imao problema da pronađe identitet – sada je projekat navodno pred otkazivanjem.

Juče smo izvestili da je Naughty Dog, poput mnogih drugih studija, otpustio deo svog osoblja – u ovom slučaju otpustivši nekoliko desetina ugovornih radnika. Prema Kotaku, loše vesti se nastavljaju, jer se navodno zaustavlja razvoj dugogodišnjeg multiplayer naslova studija, rekavši “iako nije potpuno otkazan, u ovom trenutku je praktično na ledu.”

Ovo nije prvi put da čujemo o problemima studija sa multiplayerom, s obzirom da je Bloomberg tvrdio još u junu da se resursi premeštaju sa ovog naslova nakon revizije od strane Sonya i giganta za live-service ‘Bungie’. Čini se da situacija nažalost nije poboljšana u mesecima koji su usledili.

Kao što je pomenuto, Factions mod za The Last of Us bio je zaista zabavno iskustvo, a Naughty Dog je činilo se davao sve od sebe za ovaj samostalni multiplayer naslov. Da je igra uspela da pruži uspešan live-service sistem dok sadrži odličnu igru TLOU Part II, tim bi mogao imati veliki hit. Nažalost, čini se da naslov možda nikada neće dobiti šansu da se dokaže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top