Meridian
PC

Blizzard navodi da je još uvek rano govoriti o odlaganju BlizzCona zbog korona virusa

Svi događaji koji su podrazumevali masovna okupljanja u narednim mesecima su zbog korona virusa otkazani ili odloženi, dok su i pojedine digitalne konverencije doživele istu sudbinu.

Događaji zakazani za period leta su takođe otkazani, dok samo Gamescom još uvek nije, ali se finalna odluka o tome treba doneti tokom maja meseca.

Fanovi se naravno pitaju šta će biti sa jesenjim mesecima i krajem godine, ali je za to još uvek rano govoriti. Isto mišljenje deli i Blizzard, koji je povodom pandemije korona virusa specijalnu objavu na zvaničnom sajtu posvetio BlizzCon 2020 konvenciji.

Navedeno je da su timovi susreću sa brojnim poteškoćama zbog rada na daljinu, ali se i dalje radi na planovima koji se delom privode kraju. Međutim, pošto je situacija trenutno teška i nije poznato kada će se završiti, Blizzard još uvek nije siguran da li će BlizzCon biti izvodljiv početkom novembra, tako da je o odlaganju ili otkazivanju događaja rano govoriti.

Od prvog BlizzCona 2005. godine pa sve do sada bile su dve godine kada događaj nije uopšte održan, tako da ako se kojim slučajem izdanje za ovu godinu odloži neće biti prvi put.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top